Zorgrobot vermaakt bewoonster verpleeghuis

Robots voor de
hele zorg

NAO zorgrobot

Ziekenhuis

Dankzij de vele toepassingen zijn sociale robots uitermate geschikt voor ziekenhuizen. Ze nemen taken over waar jij als zorgverlener misschien niet altijd voldoende tijd voor hebt. Zo kunnen ze helpen bij informatievoorziening, patiënten vermaken of bewegingsoefeningen voordoen.

Meer info

Verzorgingshuis & verpleeghuis

Een zorgrobot is breed inzetbaar binnen verpleeg- en verzorgingshuizen. Denk bijvoorbeeld aan het voorkomen van eenzaamheid onder ouderen of het stimuleren van bewegingen bij revaliderende patiënten. Je kunt de robots inzetten in een groep, bijvoorbeeld bij kleinschalig wonen, of één op één.

Meer info
Robots in de thuiszorg

Thuiszorg

Het platform Robotsindezorg wordt actief ingezet ter ondersteuning van zorgverleners en mantelzorgers in de thuiszorg. De robots bieden een dagstructuur waarbij patiënten worden herinnerd aan bijvoorbeeld afspraken of het innemen van medicijnen. Ook in de thuiszorg zien we dat robots vooral worden ingezet voor gezelschap en sociale interacties.

Meer info

Zorgonderwijs

Technologieën spelen een steeds grotere rol in de zorg. Onze zorgrobots in combinatie met ons platform zijn breed inzetbaar. Het is daarom belangrijk om jongeren al vroeg kennis te laten maken met deze technologie. Door e-health op te nemen in het lesprogramma van VMBO Zorg & Welzijn kunnen scholieren al op jonge leeftijd leren omgaan met onze zorgrobots.

Meer info

Toepassingen

01
Robot voor ouderen
Bieden van structuur en dagritme
02
Zorgrobot vermaakt bewoonster verpleeghuis
Mentaal activeren van ouderen door quizzen en spelletjes
03
Robotica ziekenhuis
Stimuleren van beweging bij (revaliderende) patiënten
04
NAO zorgrobot
Interactieve presentaties verzorgen over behandelingen

Ervaar het platform
met de virtuele robot!

×