zorgrobots

Maak kennis met onze zorgrobots

Verschillende robots

Onze zorgrobots helpen patiënten en zorgverleners door sociale interactie. Ze kunnen onder meer eenzame ouderen gezelschap houden, mensen met beginnende dementie structuur bieden en meldingen geven om medicijnen in te nemen. De robots zijn op vele plekken inzetbaar, waaronder ziekenhuizen en verpleeghuizen.

We hebben verschillende zorgrobots, die elk met een eigen doel worden ingezet. De NAO robot gaat bijvoorbeeld gemakkelijk sociale interacties aan waardoor het goed kan fungeren als interactief maatje voor jouw patiënten. De Alpha Mini robot is dankzij het compacte formaat en de 4G mogelijkheden altijd en overal bruikbaar. Hieronder vind je een overzicht van onze robots voor in de zorg.

Virtuele robot

De virtuele robot is een standaard onderdeel van het Robotsindezorg platform. Met de virtuele robot kun je jouw robottoepassingen testen waar je maar wilt. Als zorgmedewerker kun je je werk alvast voorbereiden, zonder dat er een fysieke robot nodig is.

Lees meer

NAO robot

Dankzij zijn interactieve karakter voorziet deze sociale zorgrobot jouw patiënten van de juiste informatie en gaat hij gemakkelijk sociale interacties aan. Ontdek wat de NAO robot voor jouw zorginstelling kan betekenen.

Lees meer

vertellend gebaaruitnodigen
houdingbukken
armrechterarm omhoog

Alpha Mini robot

De Alpha Mini robot is dankzij de vele robottoepassingen en zijn kleine formaat breed inzetbaar, van ziekenhuizen tot verpleeghuizen en thuiszorg. Deze zorgrobot is een vriendelijk maatje voor je patiënten.

Lees meer

vertellend gebaaruitnodigen
houdingbukken
armrechterarm omhoog
Alpha mini robot zorg

Softbank Pepper robot

Deze zorgrobot is ontworpen om te communiceren met mensen en ondersteunt zorgverleners met het maken van afspraken, begeleidt bezoekers en biedt gezelschap aan patiënten.

Lees meer

vertellend gebaaruitnodigen
houdingbukken
armrechterarm omhoog

Meer weten over onze
software en zorgrobots?

×