video-referenties-zorgrobots

Toepassing van zorgrobots: klantervaringen

13 Mar 2024

Robots in de zorg kunnen de kwaliteit van zorg verbeteren en tegelijkertijd het tekort aan personeel verminderen. Door robots in het klaslokaal te introduceren, kunnen kinderen worden voorbereid op een toekomst waarin ze mogelijk zullen werken met robots, waardoor ze hun volledige potentieel kunnen benutten. Ons online platform wordt actief gebruikt door verschillende onderwijs- en zorginstellingen. Wil je weten hoe dit in de praktijk wordt toegepast? In deze blog delen we hoe twee van onze klanten, Rijndam Kinderrevalidatie en Commanderij College, ons platform benutten. We hebben er ook een video over gemaakt, deze staat onderaan de pagina.

Commanderij College

Op het Commanderij College wordt een robot ingezet om leerlingen vertrouwd te maken met technologie in de zorg. Het gebruiksvriendelijke Robotsindezorg platform maakt het eenvoudig voor leerlingen om ermee te werken, en door verschillende programmeerniveaus in te stellen, kan de robot op diverse manieren worden gebruikt. Hij kan taken van zorgverleners overnemen, zoals het uitvoeren van bewegingsactiviteiten of het herinneren aan medicatie.

Maar de zorgrobot heeft nog meer toepassingen. Leerlingen gaan aan de slag met verschillende casussen waarin ze zien hoe de robot wordt ingezet in de zorg.

zorgrobots-ervaring-commanderij-college

De robot wordt ook gebruikt bij verschillende keuzedelen binnen de zorg. Leerlingen maken niet alleen kennis met verschillende technologie├źn in de zorg, maar onderzoeken ook hoe ze bepaalde uitdagingen kunnen aanpakken met behulp van technologie.

De robot kan voor de klas staan en zelfs les geven. Hij wordt gebruikt binnen verschillende profielen op de school. Zelfs wanneer basisscholen op bezoek komen om kennis te maken met het Commanderij College, wordt de robot ingezet.

zorgonderwijs

Rijndam Kinderrevalidatie

Rijndam Kinderrevalidatie helpt kinderen die moeilijkheden ondervinden door ziekte, ongelukken of aandoeningen. Onze zorgrobots zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. Ze helpen de kinderen met bewegen, communiceren en het plannen van taken. De robots zijn een enorme motivatie en een leuke beloning voor de kinderen.

Rijndam Kinderrevalidatie heeft gekozen voor het Robotsindezorg platform omdat het technologie en revalidatie combineert, waardoor zelfs therapeuten zonder technische kennis apps kunnen maken.

zorgrobots-ervaring-rijndam-kinderrevalidatie

Klanten delen hun ervaringen in een video

We hebben een video gemaakt waarin Rijndam Kinderrevalidatie en het Commanderij College hun ervaringen met ons platform delen. Bekijk de video en ontdek hoe onze samenwerking met deze klanten een positieve impact heeft gehad op hun werk.

Ook geïnteresseerd in het Robotsindezorg platform? Neem vandaag nog contact met ons op en bouw mee aan een veelbelovende toekomst.

Ervaar het platform
met de virtuele robot!

×